<![CDATA[STARLINGS Arkitekt, Event & Projektledning - NYHETER]]>Sat, 16 Sep 2023 03:37:32 +0200Weebly<![CDATA[Påfyllt i Betes lådan]]>Wed, 13 Sep 2023 10:02:45 GMThttps://starlingsaep.se/nyheter/pafyllt-i-betes-ladanNu finns nya härliga beten till försäljning ur vår beteslåda från KanalGratis. In och kika under fliken Starlings Betes låda och ta en kontakt om du hittar något du vill köpa.
]]>
<![CDATA[Vi välkomnar internationell flycastinginstructör till Starlings Outdoormässa]]>Wed, 16 Aug 2023 22:00:00 GMThttps://starlingsaep.se/nyheter/vi-valkomnar-internationell-flycastinginstructor-till-starlings-outdoormassa
]]>
<![CDATA[Outdoormässa 2 sept.]]>Thu, 20 Jul 2023 09:04:43 GMThttps://starlingsaep.se/nyheter/outdoormassa-2-septNu har vi fyllt dagens program med en härlig blandning föredrag och uppvisningar. Vi presenterar deltagare löpande nu fram till mässdagen i evenemanget på FB, Instagram och här under Event.
Fåtal platser kvar för utställare. Hör av dig, så bokar vi en plats! 
(Kategorien fiske och jakt är full)]]>
<![CDATA[Nytt Samarbete!]]>Mon, 17 Jul 2023 07:36:49 GMThttps://starlingsaep.se/nyheter/nytt-samarbeteStarlings går in i år 2 med ett nytt samarbete med ingen annan än Fredensborgs herrgård. Vi breddar vårt utbud och kommer kunna tillsammans med Fredensborgs Herrgård kunna aktivera hotellets konferensgäster. 


"Det är med stor glädje vi går in i detta samarbete med Fredensborgs Herrgård" säger Fredrik och Malin Starenflykt ägare av Starlings Arkitekt, Event & Projektledning AB.

Vi kommer kunna erbjuda konferens gästerna en skön brake med fiskeguidning i sjön Gissen, en naturupplevelse som både kan vara avstressande men även fylld av spänning.

"Vi ser fram emot att få aktivera Fredensborgs Herrgårds gäster och förhoppningsvis väcka intresse för att komma ut och upptäcka djur- naturliv men kanske även att fler kvinnor vågar sig på att prova" säger Malin

En konferens kan således bli både lärorikt, teambildande men också friskvårdande.

" Härligt att gänget på Fredensborg vill erbjuda våra aktiviteter till sina konferensgäster. Finns ju otroligt fina möjligheter till utomhusaktiviteter och närheten till sjön" säger Fredrik 
Så varmt välkomna att konferera med oss på Starlings. 

Kontakt
☎️ 070-406 78 79 📧 info@starlingsaep.se

STARLINGS                                                              
Startade i juni 2022 av familjen Starenflykt och de bedriver verksamhet i Norra Småland och Södra Östergötland med sitt kombinerade Arkitekt- och Event kontor. Det är hela familjen som är engagerade på något sätt i företaget,  men Malin som jobbar dagligen med företaget. De utför alla typer av ritningar, kontrollansvar, projektledning, upphandling, besiktning, färgsättning mm och anordnar event inom outdoor och fiske.era.]]>
<![CDATA[Semestertider]]>Sun, 02 Jul 2023 22:00:00 GMThttps://starlingsaep.se/nyheter/semestertider7781126Vi håller öppet hela sommaren både med Event och Arkitekt kontor. Bokningsbara tider för Fiskeguidning finner ni under fliken Fiske - Fiskeguidning - boka. Glöm inte att boka en plats på höstens Outdoormässa innan de tar slut. 
​För ritnigar och KA når ni oss lättast på info@starlingsaep.se och 070-406 78 79]]>
<![CDATA[Andra deltävlingen]]>Fri, 30 Jun 2023 22:00:00 GMThttps://starlingsaep.se/nyheter/andra-deltavlingenIdag går andra deltävlingen i Starlings Fisketävling. Dagen sponsras av ABU Garcia och körs i sjön Juttern. Inför dagen är det Mossjöslipsarna som tagit ledningen. Häng med under dagen på Instagram (händelse).]]><![CDATA[Kom och träffa oss!]]>Fri, 09 Jun 2023 22:00:00 GMThttps://starlingsaep.se/nyheter/kom-och-traffa-ossIdag hittar ni oss på Lindstorpskulle och Djursdala dagen. Vi håller i tipspromenad och fiskedamm från kl.11 och framåt. En plats på Sommarlovsfiske utlovas och fina beten.  Vi ses där!]]><![CDATA[1 år med Starlings]]>Wed, 31 May 2023 22:00:00 GMThttps://starlingsaep.se/nyheter/1-ar-med-starlingsVi firar 1 år - tänk vad snabbt första året gått och vad mycket roligheter vi hunnit med. En massa nya bekantskaper har gjorts och även en massa härliga kunder.  Vi har även utökat företaget med produkter från KANALGRATIS som vi säljer på våra aktiviteter, skaffat oss en massa ny kunskap och genomfört en certifiering.  Tänk att en får ha det så bra!
Men det är ju inte alltid lätt att driva företag och speciellt när det bestämde sig för att bli lågkonjunktur under vårt första år. Därför är vi väldigt stolta över att vi kan registrera ett plus resultat redan första året. Nu år 2 hoppas vi att ni kunder fortsätter anlita oss, att vi kan erbjuda en rad härliga aktiviteter och att vi får ha glädjen kvar!
Dagen tillbringar vi på Bullerbydagen i Vimmerby.
Vi hörs under året!
]]>
<![CDATA[Första deltävlingen!]]>Fri, 26 May 2023 22:00:00 GMThttps://starlingsaep.se/nyheter/forsta-deltavlingenIdag är det äntligen start för årets Starling Fisketävling. Vi håller till i Krön och hoppas på en kanon dag för fiske.
Dagens sponsras av Grolls Vimmerby.
]]>
<![CDATA[Outdoor mässan tillbaka i år igen!]]>Sun, 07 May 2023 22:00:00 GMThttps://starlingsaep.se/nyheter/outdoor-massan-tillbaka-i-ar-igenDet var så kul att anordna mässan förra året så vi kör i år igen. Den 2 sept. kl.10 drar vi igång med utställare, föredrag och uppvisningar i Källängsparken Vimmerby.  Är du företagare eller förening inom outdoor, odling, djur, naturupplevelse mm så hör av er så berättar vi mer info@starlingsaep.se eller 070-406 78 79.]]>